Få din emballage hos Zealand Graphic

Zealand Graphic er din grafiske partner og hjælpende hånd, når du vil benytte speciallavet emballage til din virksomhed. Vi tilbyder dig individuelt tilpassede emballageløsninger, som er ‘made-to-order’. Med ‘made-to-order’ mener vi, at hos os er hver ordre unik, og at din virksomhed altså kan bestille lige præcis det design, I kunne tænke jer, i den udformning, I kunne tænke jer, så det passer til netop jeres behov. Speciallavet, også kaldet “custom-made”, emballage fungerer godt til de fleste produkter og udstilling og display af disse, og er hermed et vigtigt led i en virksomheds markedsføring og kampen om kundernes opmærksomhed.

EmballageJumboæskerBølgepapkasser

Unik emballage i mange udformninger

Hos os kan du finde mange fine eksempler på typiske emballageløsninger, som eksempelvis bølgepapkasser, labels og produktæsker. Benyt for eksempel en produktæske med individuel udformning og grafisk design til manuel- såvel som maskinpakning, eller en forsendelsesæske til dine produkter. Den vil bringe din forsendelse sikkert frem til modtageren, samtidig med at den markedsfører undervejs.

Vi tilpasser størrelse og udformning efter præcis jeres ønske. Mulighederne er mange inden for den grafiske løsning og emballagedesignet, uanset om det skal være information, dekoration eller branding. Ligeledes er der en stor variation af mulighederne inden for valg af materialer og finish. Jeres emballage kan altså blive personliggjort med jeres unikke design.

Hos Zealand Graphic har vi stor erfaring med produktion og designløsninger, og med vores store faglige viden om materialer, kombineret med dyb, teknisk indsigt, leverer vi emballageløsninger, der virker. Vores holdning til emballage er, at det skal være funktionelt, smart og fremme markedsføringen for jer.

I er meget velkomne til at kontakte os for sparring omkring design og produktion af emballage, og for at få flere oplysninger omkring jeres virksomheds muligheder. Vi glæder os til at høre fra jer!