Personliggør dine emballageløsninger

Det er vigtigt at skille sig ud fra mængden, når du driver virksomhed og gerne vil have kundernes opmærksomhed. Hos os kan du derfor få fuldstændig unikke emballageløsninger, som kan repræsentere dit brand på den helt rigtige facon. Der er ikke nogen grund til at nøjes med kedelige og masseproducerede emballageløsninger, når du kan få et lækkert grafisk design som et led i din markedsføring.

Mange undervurderer værdien af enestående emballage, men det kan være et flot tryk eller et spændende materialevalg, der gør at dit produkt skiller sig ud og får en helt unik branding værdi. Hos os har du yderligere mulighed for at købe flere typer displays, når du viser dine varer frem i butikken. Disse forskellige displays kan være altafgørende for, at det er dit produkt kunden tager med hjem frem for konkurrentens. Det kan være vores POS/POP-løsninger, som er udviklet til at assistere emballagen i kampen om kundernes opmærksomhed.

EmballageløsningerProduktæskerBølgepapkasser

Made-to-order emballageløsninger – fremstillet efter dine ønsker

Zealand Graphic kan tilbyde dig specialfremstillede æsker alt efter dine ønsker til mål og materiale, og derfor kan du få din emballage til at se ud, præcis som du havde forestillet dig. Hvis kunderne skal vælge dit brand, så er det vigtigt, at helheden er knivskarp. Derfor skal du ikke gå ned på kvaliteten af din emballage. Gennem din emballage kan du styrke dit brand såvel som din position på markedet.

Der er kommet stigende krav til branding og markedsføring i dag. Forbrugeren forventer mere, og derfor er det er vores styrke at levere den optimale oplevelse af det enkelte produkt. Vi hjælper dig med at finde de mest optimale emballageløsninger til netop dit produkt og den givne salgskanal.

Kontakt os hvis du ønsker en uformel snak om, hvordan du kan få helt unikke emballageløsninger til din virksomhed.