Nye flotte palledisplay, gulvdisplay og borddisplay til dit produkt

Her på siden finder du et udvalg af forskellige displays til dit produkt, som er designet til at vise dine produkter frem på allerbedste vis. Når man har et godt produkt, er det vigtigt at vise det ordentligt frem. Det er også vigtigt at vise det frem på en æstetisk flot måde. Dette kan du blandt andet gøre ved at vælge en løsning, hvor du kan sætte dit helt eget præg på designet eller emballagen.

Her på siden finder du tre forskellige former for displays til din forretning – palledisplay, gulvdisplay eller borddisplay. De tre typer emballageløsninger adskiller sig lidt, men handler alligevel om det samme. Nemlig, at fremstille dine produkter på den bedst mulige måde til dine kunder. Det skal se flot og indbydende ud, og det kan det blive med det helt rette display.

BorddisplayGulvdisplayPalledisplay

Det personlige præg – vælg selv design på palledisplay, gulvdisplay eller borddisplay

For at gøre oplevelsen for kunden fuldendt for dine produkter eller i din butik, skal du selvfølgelig have muligheden for at sætte dit eget præg på udseendet, så du på den måde fremstår som du gerne vil over for dine kunder. En af måderne at sætte et personligt præg på udformningen af helhedsindtrykket, både ved udformningen, materiale og trykket på dine displays.

Der findes tre forskellige typer af displays og du kan få dit logo på alle tre typer. Et borddisplay er først og fremmest velegnet til små produkter. Her får du virkelig muligheden for at få produktet tæt på kunden, da det er oppe i højden. Derfor er det oplagt at gøre disse custom-made.

Hvis du gerne vil gøre dine produkter mere iøjefaldende, skal du vælge et gulvdisplay. Her får man virkelig muligheden for at fremhæve produktet. Hvis du er til den nemme løsning, skal du gå efter et palledisplay, da disse pakkes ud og køres direkte ud i butikken uden mere arbejde.

Lige meget hvad du er til, så er du mere end velkommen til at kontakte os for uforpligtende samtale og tilbud på dine næste butiksdisplays.