Køb speciallavet emballage til dine produkter i form af æsker i pap

Det er vigtigt, at man også tænker emballage med ind i processen, når man i en virksomhed skal planlægge lanceringen af et nyt produkt. Emballage er nemlig ikke blot en form for opbevaring. Det er også det første, som kunderne ser, når de bliver præsenteret for produktet for første gang. Derfor er det også vigtigt, at det er en appellerende og helt og aldeles funktionsdygtig og kundevenlig emballage. Man kan her med fordel bruge papæsker, som er made-to-order.

Æsker i pap special laves som f.eks. forsendelsesæsker og kan skræddersyes ud fra de mål, størrelser og materialer, som kunden ønsker. Det er derfor muligt at have en præference i henhold til det produkt, der skal i æskerne. På denne måde kan man altså finde den helt rigtige løsning til ethvert produkt, fordi man tager højde for dets specielle mål og krav.

PapæskerForsendelsesæskerLuksusæsker

Papæsker kan være den optimale løsning til praktisk emballage

Der findes naturligvis forskellige former for standardiserede æsker i pap, såsom bølgepapkasser og produktæsker i forskellige udgaver. Men det kan sagtens være, at man har et produkt, som ikke passer i en sådan standardiseret form. Til produkter med nogle helt unikke mål er vores produktion af æsker tilpasset emballagen.

Derfor kan man med papæsker, der er made-to-order og som dermed bliver special lavede nemlig også få sig den bedst mulige løsning for emballage. Det skal være praktisk og så funktionelt som muligt. Men, bør også være en papæske, der kan bruges til et flot display af produktet, når først det rammer hylderne og kommer ud til kunderne. Her skal det nemlig både se flot og indbydende ud, så det falder i så mange menneskers smag som muligt.

Hvis du tænker, at æsker i pap kunne være en god løsning for dine produkter, er du meget velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.